Danisches bettenlager Tilbuds side.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Danisches

Bettenlager

 

Tilbuds side

Som specialist i sengetøj, madrasser, boligtekstiler og møbler, den danske lejr seng står for produkter af høj kvalitet til lave priser.

 

Hjemmeside

JYSK er en dansk butikskæde, der sælger 'alt til boligen'. JYSK er stiftet og ejet af Lars Larsen, der blev landskendt i Danmark, da han kort efter introduktionen af reklame-tv i Danmark optrådte i meget skrabede lav-budget-reklamer med ham selv i forgrunden. Reklamerne er berømte for deres enkelhed og effektivitet og har givet Lars Larsen et renommé som landets førende købmand, der altid har 'et godt tilbud'. Lars Larsen er en af Danmarks rigeste.

Den første JYSK åbnede i 1979 på Silkeborgvej i Aarhus, hvor den i øvrigt stadig ligger. Den første butik uden for landets grænser åbnede i 1984 – i Tyskland – og i dag findes der 2.040 JYSK-butikker i 35 lande [1]. I gennemsnit åbner JYSK to-tre butikker om ugen rundt om i verden.

Kæden hed oprindeligt Jysk Sengetøjslager, men skiftede i 2001 navn til JYSK. Organisatorisk består JYSK-kæden af JYSK Nordic, Dänisches Bettenlager og en række Franschise-lande. Dänisches Bettenlager adskilt fra resten af kæden, der drives af JYSK Nordic. Men både JYSK Nordic og Dänisches Bettenlager er dele af den samlede koncern JYSK Holding.