Kop & Kande Tilbuds side.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Kop & Kande

 

Tilbuds side

Søger du køkkenmaskiner, køkkenudstyr, isenkram eller grill? Hos Kop & Kande kan du bl.a. købe køkkenmaskiner, køkkenudstyr, isenkram og grill online.

 

 

Hjemmeside

Kop & Kande er din lokale isenkræmmer. Vi har 96 butikker over hele landet samt på Grønland, Island og Færøerne, og vores 450 faguddannede medarbejdere står klar til at råde og vejlede dig i din lokale butik.

Tilbage i 1978 stiftede 54 selvstændige isenkræmmere en indkøbsforening, som i 1984 blev til Kop & Kande.

2014 er derfor året, hvor Kop & Kande kan fejre 30 års jubilæum.

I løbet af 90’erne valgte medlemmerne at gøre samarbejdet stadig mere forpligtende og samle sig omkring et egentligt koncept og ensartet profil.

Kop & Kande a.m.b.a er i dag et selvstændigt juridisk selskab. Alle medlemmer af Kop & Kande er optaget i kæden via deres status som andelshavere i Kop & Kande a.m.b.a.

Kop & Kande har udviklet sit eget mærke, Aldente, som er et af branchens egne stærke kvalitetsmærker til attraktive priser.

Siden 2009 har administrerende direktør Peter Rønn stået i spidsen for Kop & Kandes drift og udvikling. Peter Rønn kan kontaktes på e-mail pr@kop-kande.dk