Link til Biltema.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Biltema

 

Butikker.

Nordens største varehus for Bil, Bilpleje, Værktøj, Byggeri, Båd, Hjem, Cykler og Fritid!

 

 

Hjemmeside

År 1963 startede firmaet Biltema under navnet "Handelsbolaget BIL-TEMA". Forretningen var postordresalg af reservedele og tilbehør til biler. I det første katalog stilledes spørgsmålet "Hvorfor betale mere?"

Biltema holdt til i et lille kælderlokale i Linköping. Efter nogle år blev postordrevirksomheden udvidet med en lille butik i det samme kælderlokale.

Strategien med at købe direkte fra fabrikanten indebar, at Biltema på et tidligt tidspunkt begyndte at opsøge fabrikanter af forskellige produkter. Allerede i slutningen af 1970'erne begyndte firmaet at opbygge strategiske indkøbskontakter rundt om i verden.

Sten Åkes stærke tekniske interesse medførte ofte, at flere af de store fabrikanter lyttede til Biltemas krav og gennem samarbejde blev der udviklet kvaliteter og produkter, der var bedre end standarden. Flere af disse forbedringer er senere kommet på markedet under meget kendte varemærker.

År 1976 var omsætningen steget til ca. 25 millioner kroner og firmaet flyttede til nye egne lokaler på Torvingeområdet i Linköping. Lokalerne var på hele 6000 m² og der var plads til både postordrevirksomhed, centrallager og en butik på næsten 250m². Denne butik blev udvidet til ca. 2.700 m² i begyndelsen af 80'erne.

År 1983 åbnede man det første varehus udenfor Linköping. Dette var endda uden for Sveriges grænser, nemlig i Norge. Den norske etablering blev i 1985 efterfulgt at en tilsvarende etablering i Finland.

Biltema i dag

Siden midten af 1980'erne er der åbnet flere varehuse i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I løbet af foråret 2008 vil der findes mere end 50 Biltema-varehuse i Norden.

Da Biltema køber ind i store mængder uden mellemled, kan vi fortsat presse indkøbspriserne og derved sælge gode varer til meget konkurrencedygtige priser. Sammenlignet med konkurrenterne har Biltema de absolut laveste priser på markedet.

Produktsortiment

De fleste bilinteresserede ved allerede, at Biltema er en pålidelig leverandør af biltilbehør, reservedele og værktøj. Men Biltema er mere end det. I de seneste år er sortimentet udvidet kraftigt, og denne proces fortsætter. Nu findes der også cykler og cykeltilbehør, tilbehør til computere og mobiltelefoner, malervarer, byggeredskaber, husholdningsartikler, rejsetasker og meget andet.