Thansen Tilbudsavis.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

thansen

 

Tilbudsavis.

Postordresalg af mobiltilbehør, batterier, værktøj samt reservedele og udstyr til bil, scooter, knallert, cykel og motorcykel. Endvidere salg af kontorartikler.

 

Butikker

Hjemmeside

Bent Jensen udvikler konceptet, som i 1991 bliver til T. Hansen Gruppen A/S. T. Hansen Gruppen A/S startede som en postordrevirksomhed i 1991. Egentlig var det en hobby med salg af dele og renovering af knallerter, der startede forretningen.

1991-2002 Fra postordre- til kædevirksomhed

Virksomheden vækster stærkt i perioden og udbygger løbende forretningen med mobiltelefontilbehør og i starten af 00'erne med autoreservedele. Oprindeligt skulle virksomheden fortsætte, som postordrevirksomhed, hvilket domicilet, på Stensgårdvej 1 i Middelfart, også er udtryk for. Med opkøbet af en række autoreservedelsforretninger etableres thansen.dk konceptet landsdækkende i 2003.

2003-2010 Fra niche til Familien Danmarks leverandør

Med åbningen af thansen.dk kædekonceptet, i Kolding november 2002, ligges grundstenen for det koncept, som i årene frem har udviklet sig til mere end 76 butikker.

I samme periode stiger kendskabsgraden til kæden via TV-reklamer, butikker, stigende antal kunder, og nye produkter i sortiment.

2011 til i dag Et strømlinet koncept til kunderne

Imens dansk detailhandel har stået i stampe, har T. Hansen Gruppen A/S åbnet flere butikker og samtidig strømlinet konceptet med et "spaceunivers", et centrallager, centralværksted til reparationer og montage.

I dag er der godt 700 medarbejdere i koncernen, heraf 200 på hovedkontoret.