Stark tilbudsavis.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Stark

 

Tilbudsavis

Vi har alt til erhverv og private. Det professionelle byggemarked.

 

 

HjemmesideSTARK har i dag 90 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

STARK en del af DT Group koncernen

Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men i 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere, privat kunder og kunder, der ønsker at være egen bygherre på deres byggeprojekter.

STARKs mission

"Vi ønsker at blive anerkendt som den mest professionelle leverandør af byggematerialer, som konstant arbejder på at forbedre vores kunders forretning. I STARK vil vi altid arbejde benhårdt for de professionelles anerkendelse - et arbejde der aldrig stopper!"