Xl-Byg tilbudsavis.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

XL-Byg

 

Tilbudsavis

XL-BYG gør det ordentligt

 

 

Hjemmeside

XL-BYG er Skandinaviens største byggerådgiver med næsten 300 XL-BYG forretninger i Danmark, Norge og Sverige. Fragt har altid været en del af forretningen for XL-BYG, og vores effektive distribution gør det nemt at levere produkter, der er bestilt online, til attraktive fragtpriser.

Derfor handler du også i webshoppen hos din lokale forretning og ikke hos en stor ansigtsløs koncern. Vi samler på loyale kunder og vil gøre vores yderste for at leve op til denne tillid. Vores mange byggecentre rundt omkring i Danmark er kendte for ekspertviden og god rådgivning i forbindelse med gør det selv projekter. I mange byer er XL-BYG den lokale tømmerhandel, hvor trofaste kunder har købt trælastvarer i mange år.

Udover et XL-BYGGECENTER er der i de fleste af vores forretninger også et XL-BYG PROFFCENTER, som leverer professionelt værktøj, byggematerialer, sikkerhedsudstyr og meget andet til en lang række håndværksmestre og andre erhvervskunder. Ud over at have et stort vareudvalg, har Proffcentrene også den fornødne ekspertise til at rådgive selv eksperter indenfor byggeri.

IKKE ET ALMINDELIGT BYGGEMARKED