Link til Fona.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Fona

 

Hjemmeside.

Der er altid en grund til at gå i FONA. Køb på nettet i dag, og få leveret eller afhent dine varer. Vi har et kæmpe udvalg indenfor elektronik, musik, film og spil.

 

F GROUP A/S har 58 FONA butikker fordelt over hele landet – plus Elektronik-Centret og vores to værksteder i Skovlunde og Viby.

FONA har en meget høj kendskabsgrad i den danske befolkning – hele 98 % af alle danskere over 12 år kender os! Det er vi naturligvis meget glade for – og det forpligter. Derfor arbejder vi konstant på at bevare det gode forhold til vores mange kunder, som dagligt kommer i FONA butikkerne over hele landet.

FONA ønsker at være 'helt fremme i skoene', og vi har ambitioner om fortsat at være markedsledende. Derfor ønsker vi at ansætte, udvikle og fastholde de allerbedste medarbejdere.

FONAs vision

FONA skal fortsat styrke sin position i markedet – i kraft af godt købmandskab og høj kvalitet i både produkter og ydelser.

FONA skal via gode resultater, synlig ledelse og teamsamarbejde være den foretrukne arbejdsplads.