Link til Mobiltjek (mobilpriser).

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

MobilTjek

 

Hjemmeside.

Mest populære mobiltelefoner. På MobilTjek kan du sammenligne mobilpriser med eller uden abonnement, samt læse anmeldelser, tests og specifikationer på ...

 

Idéen til MobilTjek kom i 2009 og hjemmesiden som den ser ud idag, stod færdig i foråret 2010. Visionen er at blive danskernes foretrukne prissammenligningsside indenfor mobilpriser, taletid og bredbånd. Vi ved at det kræver hårdt arbejde at vinde forbrugernes tillid og arbejder konstant på at forbedre både funktioner og brugervenligheden på MobilTjek.

I vores sammenligning af hver enkelt mobiltelefon, findes både priser med og uden abonnement. Ved at sortere på den billigste mindstepris i bindingsperioden, får man et hurtigt overblik over, om det reelt er billigst at købe telefonen uden binding hos en forhandler eller med binding hos et mobilselskab.

Vi sammenligner priser, vi sælger ikke produkter

Vi sætter en ære i at levere priser på et bredt udsnit af populære mobiltelefoner og abonnementer. Der bliver løbende tilføjet nye forhandlere på MobilTjek, hvilket giver forbrugeren en større sikkerhed for at finde den bedste pris på den ønskede mobiltelefon.

MobilTjek sammenligner priser på taletid, mobil abonnementer, bredbånd, mobilt bredbånd og mobiltelefoner med eller uden abonnement. Vi sælger ikke selv produkter, men henviser udelukkende til forhandlere og teleselskaber.

Priser, anmeldelser og specifikationer

På MobilTjek.dk finder du anmeldelser, specifikationer og mobilpriser på mellem 250 og 300 forskellige mobiltelefoner, smartphones og tablets fra førende producenter som Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, HTC, DORO, Motorola, Sonim, BlackBerry, Apple m.fl.

Det er muligt at sammenligne specifikationer, anmeldelse og priser på 2 mobiltelefoner sat op mod hinanden, ligesom det er muligt at tilmelde sig en prisagent på en eller flere mobiler. Ved at tilmelde dig en prisagent på en mobiltelefon, så modtager du en email, hvis prisen enten går op eller ned.