Link til Pricerunner (multisøgning)

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Pricerunner

 

Hjemmeside.

Sammenlign priser, læs anmeldelser og brug vores store udvalg af nemme prissammenligningsværktøjer til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online.

 

Pricerunner er en gratis sammenlignings tjeneste som er designede med forbrugerne i tankerne. Vores mål er at give det mest dækkende overblik af markedet og hjælpe dig med at sammenligne produkter, priser og forhandlere i et upartiske miljø. Udover det kan du også læse køberåd, se produkt billeder og læse professionelle anmeldelser før du beslutter dig for hvad du vil købe. Kort sagt: en ’one stop’ butik for køb af produkter og tjenester. Pricerunner sælger dog faktisk ingen produkter.

Vi viser priser fra både online og offline butikker. Vores software køre dagligt på Internettet for at opdatere priserne. Vi har også en ’hær’ af pricerunners som indsamler data manuelt på daglig basis så du som forbruger kan benytte en omfattende informations viden om alle produkter, forhandlere og priser. Vi lister så mange forhandlere som muligt og ikke kun dem som betaler os for ’referrals’ til deres side via direkte links.