Petworld Tilbudsavis.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Petworld

 

Tilbudsavis.

Velkommen til Danmarks største udvalg i foder og tilbehør til billigste priser. Vi har prisgaranti på alle varer. Besøg én af vores 20 butikker eller køb online!

 

Find butik

Hjemmeside

Petworld er en af Danmarks største supermarkedskæder, når det handler om salg af foder og kæledyrsartikler. Vi har 20 butikker i Jylland og på Fyn samt to webbutikker i to forskellige lande - og flere butikker på vej. Hver butik har mere end 5.000 forskellige varer på hylderne.

Petworld er opbygget, så hver butik har en lokal butikschef, der samtidig er medejer af butikken. Det betyder, at man i den enkelte butik kan træffe hurtige, lokale beslutninger til gavn for kunder og kæledyr.

Petworld stiller store dyreetiske og miljømæssige krav til medarbejderne i de enkelte butikker. Derfor har vores ledere næsten altid været ansat i Petworld i mere end to år, før de får medejerskab. Langt de fleste ledere er selv uddannet i butikken og er selvfølgelig meget engagerede i kæledyr og dyrevelfærd.