Poetzsch Kruså Tilbudsavis.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Poetzsch

Kruså

 

Tilbudsavis.

Poetzsch Kruså, dit grænsesupermarked siden 1921 ved den dansk/tyske grænse med garanti på de bedste tilbud. Skandinavisk flair - med gode tyske priser.

 

Hjemmeside

Poetzsch Kruså, dit grænsesupermarked siden 1921 ved den dansk/tyske grænse med garanti på de bedste tilbud. Skandinavisk flair - med gode tyske priser.

Nu vil jeg gerne fortælle noget om firmaets historie:

Firmaet Poetzsch blev grundlagt i 1921 af Anna og Ewald Poetzsch. De var bedsteforældre til den nuværende ejer. Dengang lå forretningen ved den gamle toldgade.

Anna og Ewald Poetzsch´s datter, Edith Poetzsch, giftede sig med Kurt Hoffmann, som derefter overtog ledelsen af firmaet. Kort tid efter byggede man en ny salgsbod, som stadigvæk lå ved den gamle toldgade.

En af de vigtigste salgsvarer var bananer, derfor fik gaden også øgenavnet "banan-alléen".

Senere blev grænseovergangen flyttet. Salgsboden skulle jo flyttes med, så man satte simpelthen boden ovenpå nogle runde bjælker og trak den med to traktorer hen til en ny plads.

Da den nye vej var færdig, fik vi vor endelige beliggenhed. I løbet af årene blev forretningen større og blev moderniseret for at kunne leve op til kundernes krav.

I 1967 overlod Kurt Hoffmann ledelsen til sin ene søn Helge og senere også til sin anden søn Meno K.H. Hoffmann. I dag er Meno Hoffmann såvel leder som indehaver af forretningen. I 1997 opkøbtes Lams & Vammen af Poetzsch og supermarkedet gennemgik flere ombygninger. Hermed blev det muliggjort at opføre et supermarked i den størrelse, som det fremstår i dag.

Jeg ved, at min chef Meno K.H. Hoffman vil gøre alt for, at forretningen fortsat udvikler sig positivt og altid fremstår i ligeså indbydende rammer, som den gør nu. Fremtiden er også sikret af den 4. generation bestående af 3 børn, for siden 2011 er den ældste søn Meno D. H. Hoffmann tiltrådt, som en aktiv del af ledelsen.

Mange hilsener fra

jeres Anna