Real Tilbudsavis.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Real

 

Tilbudsavis.

Real er en international lavprisvarehuskæde.

 

 

Hjemmeside

real, - er en salgsafdeling af METRO Group, en af ​​de vigtigste internationale detailhandel selskaber. real, - driver 310 butikker i Tyskland og 12 i Tyrkiet.

Et omfattende sortiment af fødevarer og non-food, høj kvalitet friske produkter og attraktive priser: det gør virkelig en af ​​de førende supermarkeder operatører i Tyskland. Vores mål er at tilbyde kunderne den bedste shopping oplevelse. real, - opererer landsdækkende 310 markeder og 12 steder i Tyrkiet. Der er også to drive-in fødevarer markeder i Tyskland og ægte online butik. De hypermarkeder Fast har salgsområder 5000-15.000 kvadratmeter. De tilbyder alle kunder dagligdags produkter under ét tag. Tre fjerdedele af det opnåede med rigtig mad omsætning. Fokus for tilbuddet danner friske produkter, såsom frugt og grøntsager, kød, pølser, fisk og ost. Derudover Real har et bredt udvalg af non-food produkter, herunder elektronik, husholdningsartikler og tekstiler. Op til 80.000 forskellige elementer hypermarked er tilgængelige i alle reelle.