Legekæden tilbuds side.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Lege-Kæden

 

Hjemmeside.

Hos Legekæden finder du legetøj til alle. Drengelegetøj, pigelegetøj og babylegetøj. Vi har legetøj fra alle de store mærker.

 

 

Legekæden består af 55 selvstændige forretninger, og er branchens "rigtige legetøjsbutik". En position vi har fastholdt i over 20 år.

Det har vi bl.a. fordi vi har fokus på et stort og bredt udvalg af sjove, udfordrende og underholdende legetøjsprodukter - og ikke mindst kreative produkter, som kan give timevis af fordybelse, læring og udvikling til små som lidt større børn.

Legekædens forhandlere er en udvalgt skare af erfarne legetøjsforhandlere, der alle har valgt at være med i Legekæden, fordi vi er dedikeret til legetøj og den kreative udfoldelse. Og fordi vi elsker at arbejde i børnehøjde.

Vi er fælles om indkøb, og har dermed et forhold og kendskab til hvert eneste produkt på vores hylder. Det er det der gør, at vi kan yde en professionel rådgivning og vejlede vores kunder optimalt.

Vi værner om mærkevarerne, fordi det er kvalitetsvarer vi kan stå inde for - og som vi ved holder i mange år.