Link til 3 Mobilshop.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

3

 

Mobilshop.

Find de fedeste nye mobiler og mobilt bredbånd med turbo hastighed på 4G/LTE til privat brug. Du får også Danmarks bedste 3G-dækning.

 

 

Hjemmeside

3 i Danmark er ejet af Hutchison Whampoa (60 %) og Investor AB (40 %), som begge har mange års industriel og teknologisk erfaring fra hele verden.

Hutchison Whampoa Limited

Hutchison Whampoa Limited er et af Hong Kongs største selskaber og har siden midten af 1980'erne opbygget ekspertise inden for teknologi og innovation.

I dag satser selskabet på at udbrede 3G-teknologien og har efterhånden fået etableret en stærk position på det europæiske telemarked.

Under brandet 3 har selskabet en ambition om at blive førende operatør inden for 3. generations mobiltjenester.

Læs mere om Hutchison Whampoa Limited >

Investor AB

AB er Sveriges største børsnoterede investeringsselskab med adskillige generationers erfaring inden for internationale forretninger. Gennem sit finansielle og industrielle netværk bidrager Investor AB til selskabsudvikling med meget mere end blot kapital.

Via Investor AB’s netværk har 3 bl.a. adgang til finansiel, industriel og kommerciel viden inden for it- og telekommunikation og til at hente støtte til rekruttering, strategiske alliancer og udveksling af viden.