Link til Der Mobilshop.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

DER

 

Mobilshop.

Salg og leje af fjernsyn, paraboler, DVD, hifi, kameraer og hvidevarer.

 

 

Hjemmeside

Fri levering

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig, når du handler hos D:E:R – derfor leverer vi dine nye produkter direkte hjem til dig. D:E:R leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Fri installation

Du skal ikke røre en finger. Forudsat at dine el-installationer er lovlige, monterer vi dine nye produkter og kontrollerer, at det hele fungerer.

Fleksibel finansieringstid

Du aftaler med vores kundeservice, hvilken betaling der passer bedst til dig og din økonomi. Om du vil betale over kort eller lang tid er op til dig.

Lav bindingsperiode

Hvis du lejer produkter, binder du dig kun for 12 måneder. Du er selvfølgelig velkommen til at leje produktet i længere tid, eller du kan f.eks. bytte til et nyt produkt.

Kendte mærkevarer

Vi har udelukkende kendte kvalitetsmærker fra anerkendte leverandører i vores sortiment, så alle vores produkter lever op til tidens samt vores kunders krav og behov.

Professionelle montører

Dine produkter leveres af vores veluddannede montører, som også sørger for montering. Vi tager emballagen med retur, så du sparer en tur på genbrugsstationen.