Link til Doro Mobilshop, mobil til ældre.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Doro

 

Mobilshop.

Doro er et af verdens førende mærker inden for brugervenlige mobiltelefoner og andre telecom-produkter og hjælpemidler, som gør hverdagen lidt nemmere.

 

 

Hjemmeside

Hos Doro hjælper vi mennesker, som skal håndtere de udfordringer, der følger med det at blive ældre, så de kan leve et nemmere, tryggere og mere tilfredsstillende dagligliv. Dette er Doros mission, og vores stadigt større succes rundt omkring i verden fortæller os, at det er en god sådan.

 

Doros kerneværdier er Tillid, Omtanke og Enkelhed. Disse værdier sætter tonen for vores virksomhedskultur og fungerer som ledende principper for, hvordan vi udvikler vores produkter og forholder os til vores kunder og partnere, vores slutbrugere og hinanden.

 

Lyder det interessant?

Doros hovedkontor ligger i Lund, Sverige, og vi har afdelingskontorer i Norge, Frankrig, Hong Kong og Storbritannien. Vores medarbejderstab består af engagerede fagfolk inden for områder som f.eks. produktudvikling og produktdesign, markedsføring, salg og support.