Link til Tdc Mobilshop.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

TDC

 

Mobilshop.

Hos TDC får du det bedste inden for tv-pakker, bredbåndsforbindelser, telefoni, mobilt bredbånd, smartphones og andre mobiler.

 

Tilbudsavis

Hjemmeside

 

Med fokusområdet "Digitalt Danmark" vil TDC sætte fokus på den digitale dagsorden og understøtte digitaliseringen på tværs af samfundet. Vi vil gerne understøtte den fortsatte udvikling af Danmark som digitalt foregangsland – til gavn for borgere, erhvervsliv og samfund som helhed. Derfor fortsætter TDC med at investere ambitiøst i digital infrastruktur, så endnu flere får adgang til hurtigere forbindelser og flere tjenester.

Derudover er TDC engageret i at fremme udbredelsen af telemedicinske løsninger og digitale løsninger inden for øvrige velfærdsområder. Med denne indsats vil TDC således på én gang udvikle velfærdsydelser, der kommer befolkningen til gode og ruster samfundet til fremtidige udfordringer – samtidig med at forretningsmuligheder udvikles i takt med, at nye teknologiske muligheder åbner sig.

Endelig har TDC fokus på at udvikle og fremme bæredygtige digitale indholdstjenester, der understøtter et mangfoldigt kulturelt produktionsmiljø ved at sikre kunstnere betaling for deres arbejde, og at der også fremadrettet er grundlag for at skabe film og musik i et land som Danmark.