Link til telecall Mobilshop.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Tele Call

 

Mobilshop.

Danmarks største udvalg af enkle telefoner. Mobiltelefoner - Fastnettelefoner - Trådløse telefoner - IP telefoner - Se vores store udvalg til lave priser.

 

 

Hjemmeside

Tele Call er specialist i enkle telefoner til ældre og handicappede.

Tele Call er grundlagt i 2005. Vores formål er at blive danskernes foretrukne leverandør af fastnettelefoner og mobiltelefoner til ældre og handicappede.

Tele Call har sammensat et unikt sortiment af kvalitetstelefoner, både fastnettelefoner og mobilteleffoner som er specielt udviklet for ældre med nedsat syn, hørelse, mobilitet og hukommelse. Der er både trådløse fastnettelefoner og nemme mobiltelefoner til ældre, telefoner for ældre med behov for en mere enkel telefon.

Telefonen er den tryghedsskabende livline for mange ældre, især for ældre der bor alene. Nedsat hørelse, nedsat syn og dårlig mobilitet kan betyde, at den almindelige telefon bør udskiftes med en ældrevenlig fastnettelefon eller mobiltelefon.

Tele Call forhandler et bredt sortiment af kvalitetstelefoner og hjælpemidler så vel fastnettelefoner og mobiltelefoner til ældre, som er udviklet specielt for ældre mennesker. Der er både ringeforstærker det tilsluttes almindelig fastnettelefon, trådløse telefoner med teleslynge, trådløse telefoner der har store trykknapper og mobiltelefoner med store trykknapper, let læseligt display i overstørrelse, ekstra høj ringetone samt ekstra nemme mobiltelefoner til ældre og handicappede.

Hos Tele Call har vi gjort det lettere og enkelt at vælge den rigtige fastnettelefon eller mobiltelefon. Prøv vores smarte telefonguide hvor du vælger de egenskaber som telefonen skal opfylde. Det kan for eksempel være en telefon som har nødkaldsfunktion, som mange ældre følger sig meget mere trygge ved, da brugeren blot skal aktiverer en tast og telefonen begynder rundringning til de valgte kontaktpersoner og derved hurtigt kan få kontakt og hjælp. Se hvordan telefoner med nødkald virker.

Tele Call Danmark har over 22 års erfaring indenfor telefoni b.la. fra tidligere virke hos TDC.

Tele Call Danmark importerer og forhandler: doro, emporia, Kirk, Siemens Gigaset, BRONDI, Panasonic mv.