Link til telia Mobilshop.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Telia

 

Mobilshop.

Køb online og få rabat og fri levering på alle mobiler.

 

 

Hjemmeside

TeliaSonera leverer netværksadgang og telekommunikations-tjenester, som hjælper erhvervslivet og private til at kunne kommunikere på en enkel, effektiv og miljøbevidst måde.

Vores styrke er kombineret af internationale og lokale kræfter, hvilket gør os unikke og giver os mulighed for at levere kundeoplevelser i verdensklasse hele vejen fra Norden til Nepal. Denne kombination har bl.a. medført 4G - et banebrydende fibernetværk i verdensklasse - samt introduktionen af 3G på Mount Everest.

Vi tilbyder vores services i de nordiske og baltiske lande samt på vækstmarkederne i Eurasien, herunder Rusland, Tyrkiet og Spanien.

I maj 2011 forener vi os under et fælles symbol og en fælles identitet. Når du ser dette symbol, vil du vide, at du ikke bare har at gøre med en lokal teleoperatør - du er tilsluttet TeliaSonera-verdenen, som er fyldt med nye og spændende muligheder.

Koncernen er grundlagt i 1853 og betragtes som pionerer i teleindustrien - en af de helt store investorer i mobilkommunikation og som dem, der udviklede GSM.

I TeliaSonera påtager vi os et ansvar for at udvikle og drive informationssamfundet samt til konstant at tage vores kunder et skridt videre. Vi har på mindre end 20 år udviklet os fra at være lokale operatører til at være femtestørst i Europa og syvendestørst i verden.

Som telekommunikations-pionér fortsætter vi med at investere i vores netværk for at imødekomme efterspørgslen på båndbredde. Sammen med vores partnere og leverandører vil vi sikre, at vores kunder har adgang til de bedste løsninger nu og i fremtiden. Vi vil fortsat fokusere benhårdt på at sikre de bedst muligt oplevelser for vores kunder.

TeliaSonera har ca. 26.000 medarbejdere globalt. I 2010 havde koncernen en samlet omsætning på 106. 582 mio. svenske kroner. TeliaSonera er noteret på børserne NASDAQ OMX Stockholm og NASDAQ OMX Helsinki.