Gpris Tyskland Online supermarked.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Gpris.dk (Tyskland)

 

Online supermarked

Grænsehandel i Tyskland med store besparelser hos Gpris.dk ved Padborg / Harrislee grænse. Gpris.dk er grænsehandel bare online med lave tyske prise

 

Gpris.dk er en internet-butik, hvor du kan bestille dine varer online – hele døgnet og uden stress – til faste, lave priser. Vi bor ikke i fashionable omgivelser og køber ikke dyre reklamer på tv. Vi har derimod en målsætning om at give dig en gennemskuelighed på priserne, så du ikke handler for dyrt. Hvorfor stå i kø for at købe ind? Hvorfor betale for dyr markedsføring, når du i stedet kan handle billigere hos os?

Alle vores kunder køber til samme pris uanset mængde. Vi klargør og pakker uden beregning, så du kan hente dine varer på vores afhentningslager på det tidspunkt, du selv ønsker inden for åbningstiden. Du slipper altså for både kø og risiko for udsolgte varer.

Vores afhentningslager – eller drive-in lager – ligger lige syd for grænsen ved Padborg, nærmere bestemt på adressen: Grünfahrtsweg 18, 24955 Harrislee.

Visse varer såsom f.eks. hundefoder, glutenfri produkter m.m. (se under de enkelte produkter) vil du om kort tid få mulighed for at få leveret direkte til døren.