Supermarco Online supermarked

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Supermarco

 

Online supermarked

Supermarco er Danmarks største importør af italienske specialiteter.

 

Supermarco er den største importør af italienske specialiteter i Danmark. Vi har forsynet private, restauranter og delikatesseforretninger over hele landet med alt i italienske specialiteter siden 1980.

Vores slogan er "en lille italiensk verden" og vi bestræber os på at give vores kunder adgang til et rigt udvalg af ægte italienske dagligvarer, specialiteter og vin med vægt på kvalitet. Butikken og webshop rummer bl.a. mere end 500 vine, et utal af forskellige slags pasta, ost, salami, olie, konserves, is, kager, chokolade og meget mere.

Vores delikatesseafdeling tilbyder mad ud af huset og i køkkenet producerer vi bl.a. vores egen tiramisù samt et stort udbud af pålægsfade og varme retter. Vi er desuden importør af den berømte, italienske mineralvand, San Pellegrino.

Supermarco arrangerer events, temaaftener og vinsmagninger, der er velbesøgt af folk med interesse for italiensk mad og vin