Link til autobremsen.dk Reservedele til biler.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Autobremsen

 

Hjemmeside.

Danmarks størte udvalg af kvalitets reservedele. Vi har over 400.000 vare i webshoppen som leveres direkte til døren!

 

Autobremsen – alt i autodele

Hos Autobremsen finder du alt i reservedele og tilbehør til din bil.

Få svar på dine spørgsmål om autodele hos Autobremsens erfarne salgsstab.

Vi handler kun med kvalitetsvarer købt hos de samme producenter der leverer til bilproducenterne.

Vi har en lang tradition for at være blandt de prisbilligste på markedet.

Du kan handle i vores butik, på vores web side eller du kan ringe og afgive din bestilling til vores telefonekspedition.

Du kan afhente varen i butikken eller få den tilsendt.

Vi har et stort varelager – og skulle vi ikke have en given autodel på lager kan vi typisk skaffe den i løbet af to timer.

E-handel

I vores webshop kan du via nummerpladeopslag nemt finde de ønskede autodele. Autobremsen.dk har et bredt dækkende produktprogram. Da det for os er mindre omkostningstungt at ekspedere web ordrer, kan du for en række varegrupper købe til endnu lavere priser end ved køb i butik / telefon.

 

Sortiment

Bremsedele, udstødningsrør, startbatterier, filtre, kølere, koblinger, tændingsdele, støddæmpere, styretøj, olie, viskerblade, startere, generatorer, dæk og fælge, karosseridele, elektronik, klargørings- og vaskeprodukter, maling, værktøj og meget mere. I tilbehør kan du få alt fra kopholdere og sneskrabere til hjulkapsler, autostole og multimedie.

 

Producenter

Vi forhandler kun kvalitetsvarer fra anerkendte producenter. Vores sortiment inkluderer mærker som NK/SBS, Valeo, Bosch, Ferrodo bremser, Nissens kølere, Sachs koblinger, Filtron filtre, Klokkerholm karosseri, Phillips pærer, Ring pærer, Contitech tandremme og tandremssæt, Varta / Berga batterier, Valvoline olier, Sunoco olier og mange flere.

 

Leverandører

Vi har kontakt til et stort antal leverandører i ind- og udland, store som små, og har derfor stor viden om hvorfra hvilke dele skaffes. Du er meget velkommen til at udfordre os.

 

Medarbejdere

Vores 16 medarbejdere er bilentusiaster. Adskillige har over 20 års erfaring med autoreservedele og vi sætter en ære i at kunne besvare dine spørgsmål om autodele og at kunne levere det ønskede.

 

Historie

Autobremsen har siden 1970’erne solgt kvalitets autodele til lavpris fra butik i Rødovre. Siden 2010 har du også kunnet købe en stor del af vores produktprogram på vores web side.