Link til Nettoparts.dk Reservedele til Hvidevarer.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Nettoparts

 

Hjemmeside.

Køb reservedele til dine hvidevarer i vores webshop. Hurtig levering.

 

Startede som fritids projekt

 

Nettoparts ApS blev stiftet 11/11-2002. I de første mange år blev virksomheden drevet, som et fritids projekt fra privatadressen nær Terslev, ved Haslev. Lageret var da på 12 m2 med reoler fra gulv til loft, som alle bugnede af kasser med reservedele. Efterhånden som salget øgedes blev rum efter rum inddraget til lagerplads, indtil vi til sidst var tvungen til, at finde mere egnede lokaler i Jernbanegade, Haslev By.

 

Pladsen blev hurtig for trang

 

Men allerede efter et par år blev pladsen også her for trang, og i efteråret 2009 flyttede vi til Finlandsgade 26 i Haslevs industrikvarter. Med godt 250 m2 lagerplads og kontorer, mente vi at der måtte være rigeligt med plads at boltre sig på de næste mange år. Men det blev også hurtigt for småt, derfor måtte vi igen se os om efter nye og større lokaler. Og heldigvis behøvede vi kun at flytte over på den anden side af vejen, så fra 29. August 2011 hedder adressen Finlandsgade 29F, hvor vi har fået 500 m2 plads ialt.

 

Virksomheden i dag:

 

Virksomheden beskæftiger i dag 20 fuldtids- og deltidsansatte, og samarbejder med en bred vifte af ledende aktører i branchen. Via vores nye online shop tilbyder vi markedets bredeste udvalg i reservedele og tilbehør til hårde hvidevarer og små elapparater, og finder du ikke delen i shoppen kan vi som regel skaffe den til dig alligevel.

 

Vi arbejder bestandigt mod at blive de bedste på vort felt og vores målsætning er; rette vare, til rette tid og pris.