Link til Skruvat.dk Reservedele til biler.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Skruvat.dk

 

Hjemmeside.

Køb tusindvis af bildele, reservedele og biltilbehør online på nettet til 30 % lavere pris. Stort lager med hurtig levering. Mere end 150.000 tilfredse kunder.

 

Skandinaviens største e-handelsplads for bildele

 

Skruvat er grundlagt 2008, og vi er hurtigt blevet Skandinaviens største e-handelsplads for bildele med tusindvis af tilfredse kunder hver uge. Takket være internettet kan du nu købe bildele i topkvalitet til særdeles lave priser. Vi garanterer dig en stor e-handelsoplevelse hos medarbejdere, der ved alt om bildele!

 

Peter Jakobsson & Roberth Risberg

Peter Jakobsson & Roberth Risberg, Founders

 

Kæmpeudvalg af reservedele i høj kvalitet – til de bedste priser

 

Vores katalog bliver løbende udvidet, men i øjeblikket har vi over 200.000 produkter, med andre ord et stort udvalg af bildele i topkvalitet til din bil. Vi samarbejder med branchens førende leverandører for at kunne tilbyde den højeste kvalitet og mest for pengene. Vi har reservedele til alle store bilmærker, som eksempelvis Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

 

Sikre og behagelige indkøb

 

For at du kan føle dig tryg, samarbejder vi med de største banker og sikre betalingsgateways, så vi kan give dig en sikker indkøbsoplevelse. Vi arbejder på moderne, tekniske platform for at gennemføre din betaling på den mest sikre og behagelige måde.

 

Gennem et samarbejde med nogle af Europas førende logistikfirmaer, garanterer vi hurtige leverancer til dig.

 

Vi giver også 30 dages fortrydelsesret på køb hos os for yderligere at øge din sikkerhed. De vigtigste for os er, at du er tilfreds med at handle hos os. Vi engagerer os i at yde service i høj kvalitet og mener, at tilfredse kunder er vores bedste ambassadører.

 

Velkommen til Skandinaviens største e-handelsplads med bildele!