Intersport tilbud

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Intersport

 

Tilbud.

Køb dine varer på INTERSPORT.dk og få dem leveret GRATIS! Du kan bytte dine varer i alle vores butikker i 30 dage, og få pengene retur i 14 dage.

 

 

Hjemmeside

INTERSPORT International Corporation (IIC) blev grundlagt i 1968 ved sammenlægning af 10 selvstændige europæiske indkøbsorganisationer (Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og Schweiz). På det tidspunkt nåede IIC en total omsætning på tæt ved EUR 215 millioner.

I 1976 blev hovedkontoret i Bern i Schweiz etableret.

IIC introducerede i 1983 det første eksklusiv-mærke, der i dag tæller bl.a. Crazy Creek, Energetics, Etirel, McKinley, ProTouch, TecnoPro og Firefly.

Igennem årene er IIC blevet udvidet med mange flere lande og omsætningen nåede fra EUR 0,86 milliarder i 1977 til 1,6 milliarder i 1986. I dag er INTERSPORT verdens største sportskæde med mere end 5200 butikker i 38 lande og en omsætning, der overstiger EUR 7,1 milliarder pr. år.

INTERSPORT Danmark A/S opstod via indkøbsorganisationen Dania Sport, der i 1959 blev etableret af danske sports- og campingbutikker.

Danmark tilsluttede sig IIC i 1968 og fungerede herefter som en forening med butikkerne som medlemmer. I 1992 overgik INTERSPORT Danmark til at være et aktieselskab med butikkerne som aktionærer.

I dag har INTERSPORT Danmark 84 butikker med en samlet omsætning på godt 1 mia. kr. og 650 ansatte.