Link til Sport24 hjemmeside.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Sport24

 

Hjemmeside

SPORT24 har altid de sidste nye varer. ... 24-7-365. Prøv selv i en af vores mange butikker, eller bestil direkte på SPORT24.dk – når du har lyst, hvor du har lyst.

 

 

Kataloger

SPORT 24 er Danmarks nye sportskæde. Startskuddet til SPORT 24 lød 1. januar 2012, hvor 15 tidligere Intersport butikker, 16 Sport Outlets og 7 Sport Direct afdelinger trådte ud af samarbejdet, og alle blev en del af SPORT 24 koncernen. I dag er antallet oppe på 18 SPORT 24 butikker, 20 SPORT 24 OUTLET samt 8 SPORT 24 TEAM & BUSINESS afdelinger fordelt over hele Jylland.

SPORT 24 er total leverandør på det danske sportsmarked. Med 38 sportsbutikker og outletbutikker er SPORT 24 dækket ind på detailmarkedet. Til at supplere detailleddet, sælger SPORT 24 TEAM spilletøj og udstyr til klubber, skoler og institutioner, mens SPORT 24 BUSINESS leverer profil- og fritidstøj samt gave- og promotionartikler til erhvervslivet. Alle fire divisioner er desuden understøttet af webshops, som er med til at give en helhed i koncernens aktiviteter.

Med hovedkontor i Silkeborg er SPORT 24 en dansk sportskæde, hvor administration, web, marketing, indkøb og centrallager er placeret. Virksomheden beskæftiger knap 500 medarbejdere på landsplan.