Stadium Udsalgs side.

tilbuds-aviserne.dk

Nyeste tilbudsaviser, kataloger, fra dagligvarer forretninger, grænsebutikker og mange andre.

Læs tilbudsavisen på tilbuds-aviserne.dk, her samle vi så mange link's som over hovedet muligt inden for de forskellige kategorier.

Stadium

 

Udsalgs side kun online.

Velkommen til stadium.dk. Køb nemt tøj, sko og sportsudstyr online. Alt til dig som elsker sport og sportsmode.

 

 

Hjemmeside

Som en af Nordens største sportskæder har vi et ansvar for, at de produkter, vi sælger, er fremstillet under menneskelige forhold og indeholder materialer som lever op til et bæredygtigt samfund. Uanset om det er vores egne varemærker eller mærker fra eksterne leverandører. Da vi er en sportsvirksomhed, er det nemt at trække paralleller med sportens verden: Vi vil holde os til reglerne og spille fair spil. Det kræver vi også af dem, vi samarbejder med.

Code of Conduct

Da vi ikke selv ejer nogen fabrikker, er det meget vigtigt, at regulere faktorer som arbejdsmiljø, brandsikkerhed, menneskerettigheder, lønniveauer, fagforeningsfrihed, anvendelse af kemikalier m.m. i samarbejdet med leverandørerne. Via vores regler for god forretningsførelse (Code of Conduct) og tjeklister som anvendes ved vores kontroller, er vi kommet et godt stykke ad vejen i dette arbejde.

Vores regler for god forretningsførelse bygger bl.a. på ILO’s konventioner (læs mere på www.ilo.org) om arbejdsvilkår og andre rettigheder for arbejdstageren samt FN’s Børnekonvention (læs mere på www.unicef.org). Vi anvender også brancheorganisationen Textilimportörernas guidlines med hensyn til, hvilke kemikalier der må og ikke må anvendes i produktionen.